Ik neem tijdelijk geen fotoreportages meer aan!

Fotoreportage

Een moment echt even stil staan en je terug brengen naar dat ene moment. Dat is de kracht van één enkele foto. Hoe mooi is dat om dat voor altijd te hebben met je dierbare paard? Een fotoreportage bied je meerdere foto’s die jullie vastlegt precies zoals jullie samen zijn. Een spontaan en ontspannen beeld is ontzettend belangrijk hierbij en dus werk ik zonder tijdsdruk.

Ik ben een enthousiaste paardenfotografe die enorm geniet van de gezelligheid van mensen en een grote liefde heeft om samen met mijn camera jullie onbevangen momentjes en de verbeelde verhalen erachter vast te leggen in de prachtige natuur. Hier maak ik gebruik van het mooiste licht die de natuur biedt namelijk daglicht. Vooral zonsopgang en zonsondergang hebben een speciaal plekje in mijn hart waar ik gebruik maak van het mooie tegenlicht.  

Het zou een eer voor mij zijn om jullie samen te mogen vastleggen zoals jullie echt zijn. Zie ik jullie snel?

Investering

Creating fun

-
 • Alleen portretfoto's
 • Ongelimiteerde tijd
 • Eigen bestelpagina; je kiest zelf je foto's uit!
 • Vijf foto's op hoge resolutie
 • Een prachtige vereeuwigde herinnering
 • Exclusief reiskosten met de auto (0,19 cent per kilometer vanaf 3992NZ) of het openbaar vervoer. Ik reis doordeweeks met het ov gratis en in het weekend/schoolvakanties met 40% korting.

Creating memories

-
 • Een geheel naar eigen wens invulbare fotoreportage
 • Ongelimiteerde tijd
 • Eigen bestelpagina; je kiest zelf je foto's uit!
 • Tien foto's op hoge resolutie
 • Een prachtige vereeuwigde herinnering
 • Exclusief reiskosten met de auto (0,19 cent per kilometer vanaf 3992NZ) of het openbaar vervoer. Ik reis doordeweeks met het ov gratis en in het weekend/schoolvakanties met 40% korting.
Populair!

Creating magic

-
 • Een geheel naar eigen wens invulbare fotoreportage
 • Ongelimiteerde tijd
 • Eigen bestelpagina; je kiest zelf je foto's uit!
 • Vijftien foto's op hoge resolutie
 • Een prachtige vereeuwigde herinnering
 • Exclusief reiskosten met de auto (0,19 cent per kilometer vanaf 3992NZ) of het openbaar vervoer. Ik reis doordeweeks met het ov gratis en in het weekend/schoolvakanties met 40% korting.

Veelgestelde vragen

Wat ontzettend leuk! Je kunt een fotoreportage boeken via een van mijn social media kanalen of via het contactformulier op de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. We zullen dan als eerste bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn. Tevens kiezen we een geschikte locatie en datum. Daarna neem ik je stap voor stap mee in de voorbereiding

Wat leuk dat je een (bedrag voor een) fotoreportage cadeau wilt doen! Ik heb zeker cadeaubonnen. Deze kan ik zowel digitaal als via de post versturen. Je kunt hiervoor ook contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wat leuk dat je van België bent! Ik ben in het bezit van een autorijbewijs en kan daardoor met een stalen ros gezellig naar jou toe komen. 

Natuurlijk kan dat! Hoe meer dieren, hoe meer vreugd. Er zijn twee opties voor als je een extra paard/persoon erbij wilt:
1. Je kiest een standaard fotoreportage. Dan zal ik zowel foto’s maken van je paard en foto’s van het paard met jou en de persoon/het paard zowel apart als eventueel samen. Je krijgt dan nog steeds acht foto’s in zijn totaal zoals hierboven beschreven staat.
2. Je boekt een aparte fotoreportage erbij voor de extra persoon/het extra paard. Hiervoor krijg je dan dubbel het aantal foto’s. Bij beide opties kan je natuurlijk extra foto’s later bijbestellen.

Niet alle paarden vinden het fijn om met z’n tweeën op de foto te gaan. Uiteraard zou dat het mooiste zijn, maar ontspanning en veiligheid gaat altijd voorop. We kijken dus altijd daarnaast nog ter plekke naar de mogelijkheden. 

Ja, zeker! Een groepsfotoreportage geldt vanaf 3 personen/dieren op dezelfde locatie. Neem voor meer informatie of het boeken hiervan contact met mij op via het contactformulier en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ik begrijp helemaal dat dit spannend is! Echter geen zorgen ik help je er stap voor stap door heen. Van te voren zal ik je tips geven qua kleding en andere dingen die je verder mee kan nemen, zodat je al grotendeels niet meer hoeft na te denken over de voorbereiding. Tijdens de fotoreportage neem ik alle tijd die er nodig is. Het gaat er om dat jij en je paard zo ontspannen mogelijk zijn. Ik zal je verschillende poses aangeven als advies, maar ik laat voornamelijk jullie genieten van elkaar om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Nee hoor! Er zijn overal mooie plekken in Nederland/België. Soms zelfs zonder dat je het door hebt. De locatie kan aan jouw huis zijn bijvoorbeeld, maar ook in het bos, strand, heide of de duinen. Eén van de laatste vier hebben mijn voorkeur, aangezien hier zo min mogelijk storende factoren een rol spelen. Natuurlijk zal ik je helpen met het kiezen van een locatie!

Ik werk bij een standaard reportage zonder tijdsdruk. Gemiddeld duurt een fotoreportage echter een uur tot twee uur.

Je kunt je paard voorbereiden voor de fotoreportage door af en toe te oefenen om een paar seconden te proberen je paard stil te laten staan. Vooral als je twee meter verder weg staat met eventueel het touw nog in je hand. Tevens geldt ook hierbij dat je kunt oefenen met wandelen of rijden in een vreemde omgeving mochten we naar een vreemde locatie voor jullie gaan. Het is voor de foto’s het fijnst als je een touwhalster hebt of een mooi leren halster. Ik heb ook verschillende fotohalsters in mijn bezit, die erg sterk zijn en daarnaast makkelijk weg te werken zijn. Voor de actiefoto’s is het fijn als je een longeerlijn meeneemt. Het belangrijkste is echter dat je paard en het tuig schoon zijn bij de fotoreportage. 

In beide gevallen is het handig als je voor de fotoreportage iemand meeneemt naar de fotoreportage die je kunt helpen met het afleiden van het paard. Tevens is het altijd fijn als je wat eten (brok, snoepjes etc.) en/of afleiding (piepspeeltje, vuilsniszak, bakje met eten erin etc.) meeneemt. 

Altijd een lastige vraag kan ik mij zo voorstellen, maar geen zorgen! Het belangrijkste is dat het contrast tussen jou en je dier niet te groot is. Trek vooral iets aan waar jullie je fijn in voelen. De kleuren die het mooist een harmonie vormen zijn aardse kleuren (bruin, offwhite, beige, camel, koper, okergeel, zachtroze of zachtblauw) of zwart/wit/grijs. Je kunt natuurlijk met een mooie jas op de foto, maar het is vaak nog leuker zonder jas. Zelfs in de winter, want dan kan je een heerlijke warme trui aan doen voor dat echte winterse gevoel. Je kunt altijd een berichtje sturen naar mij of verschillende setjes meenemen naar de fotoreportage, dan help ik je met je keuze!

Ik heb tevens verschillende prachtige, lange jurken tot mijn beschikking die gebruikt kunnen worden voor de fotoreportage. Ik heb heel veel verschillende maten, dus maak je geen zorgen. Dit allemaal als je net dat extra droomsfeertje wilt in je foto’s!

Het annuleren van een fotoreportage dient minimaal 5 dagen voor de afgesproken datum aangegeven te worden. Wanneer het niet op tijd aangegeven wordt, ben ik helaas genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Uiteraard bij een onverwachtse tegenslag, zoals een ziek dier, het overlijden van een dierbare, ziekte etc. kan een fotoreportage kosteloos worden verplaatst naar een andere datum. Dit gaat in overleg.

In geval van slecht weer (regen, mist, onweer etc.) zal de fotoreportage in overleg met jou afgezegd/verplaatst worden. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoreportage besloten. Het verzetten is kosteloos.

Na de fotoreportage krijg je binnen drie dagen een voorproefje. Dit kan gestuurd worden via social media, WhatsApp of de mail. Vervolgens ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke nabestelpagina met alle genomen foto’s. Hieruit kan je jouw foto’s uitkiezen die je graag bewerkt wilt ontvangen. Bij een standaard fotoreportage zitten 15 foto’s en na het voorproefje mag je er dus nog 14 uitkiezen uit alle genomen foto’s. Op de nabestelpagina kun je natuurlijk eventueel extra foto’s, bovenop het standaard inbegrepen aantal foto’s, bijbestellen. Nadat je je selectie hebt doorgegeven, zal ik de gekozen foto’s bewerken. Dit kan maximaal vier weken duren, maar mijn streven is natuurlijk om het zo snel mogelijk af te ronden voor jullie. Je krijgt de hoeveelheid foto’s van het pakket binnen 4 weken digitaal naar  toegestuurd op webformaat met logo. Tenzij er sprake is van een onverwachte tegenslag bij mij, zoals het overlijden van een dierbare, ziekte, kapotte computer etc. Dit wordt dan duidelijk gecommuniceerd met je. Tevens kan de levertijd langer duren als u meer foto’s nabesteld dan de hoeveelheid van het pakket. Dit zal uiteraard gecommuniceerd worden. 

Het is absoluut mogelijk om extra foto’s bij te bestellen buiten je gekozen pakket om. Ik kan mij namelijk heel goed voorstellen dat je keuzestress krijgt bij het zien van je bestelpagina! Een extra foto op hoge resolutie kost €12,50, maar vijf foto’s kost maar €50,-! Je kunt daarnaast foto’s bij mij laten afdrukken, want om die foto’s nou alleen op je computer te laten?

Bij het boeken van een fotoreportage ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden. Hierin staat dat ik de auteursrecht op de foto’s behoud en dat ik vrij ben om de foto’s met logo overal te publiceren en te gebruiken voor zowel zakelijke als commerciële doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld op mijn website, portfolio, Facebookpagina etc zijn. Wil je liever niet dat de foto’s van de fotoreportage  hiervoor gebruikt worden? Neem dan per mail of via het contactformulier contact met mij op.

Een foto op webformaat is geschikt voor persoonlijk gebruik en voor social media. De foto’s op webformaat hebben altijd een logo van mij erop. Een foto op hoge resolutie is een foto zonder logo en is door het ‘grotere’ bestandsformaat geschikt om oneindig te laten afdrukken, vergroten etc. Echter is het absoluut niet de bedoeling dat deze foto’s online komen. Hiervoor zijn de foto’s op lage resolutie met logo.

Nog andere vragen?

INSTAGRAM