Per direct tijdelijk gestopt!

Informatie

Een moment echt even stil staan en je terug brengen naar dat ene moment. Dat is de kracht van één enkele foto. Hoe mooi is dat om dat voor altijd te hebben met je trouwe dierenvriend? Een fotoreportage bied je meerdere foto’s die jullie vastlegt precies zoals jullie samen zijn. Een spontaan en ontspannen beeld is ontzettend belangrijk hierbij en dus werk ik zonder tijdsdruk.

Een fotoreportage wordt bij mij altijd in de heerlijke buitenlucht gehouden. Hier maak ik gebruik van het mooiste licht die de natuur biedt namelijk daglicht. Vooral zonsopgang en zonsondergang hebben een speciaal plekje in mijn hart. 

Investering

Standaard Fotoreportage

Dit pakket is geschikt voor één paard, één hond, één persoon of wanneer je als groep samen op de foto wilt.
50,00
 • Een geheel naar eigen wens invulbare fotoreportage
 • Ongelimiteerde tijd
 • Eigen bestelpagina
 • 15 foto's op webformaat met logo
 • Eén hoge resolutie foto zonder logo naar keuze
 • Exclusief reiskosten met het openbaar vervoer. Ik reis doordeweeks gratis en in het weekend/schoolvakanties met 40% korting.

Groepsfotoreportage

Een groepsfotoreportage geldt vanaf 3 personen/dieren op dezelfde locatie.
30,00 per deelnemer
 • Een geheel naar eigen wens invulbare fotoreportage
 • Ongeveer 45 minuten per deelnemer
 • Eigen bestelpagina
 • 10 foto's op webformaat met logo
 • Eén hoge resolutie foto zonder logo naar keuze
 • Exclusief reiskosten met het openbaar vervoer die gedeeld worden onder alle deelnemers. Ik reis doordeweeks gratis en in het weekend/schoolvakanties met 40% korting.

Veelgestelde vragen

Wat ontzettend leuk! Je kunt een fotoreportage boeken via een van mijn social media kanalen of via het contactformulier op de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. We zullen dan als eerste bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn. Tevens kiezen we een geschikte locatie en datum. 

Wat leuk dat je een (bedrag voor een) fotoreportage cadeau wilt doen! Ik heb zeker cadeaubonnen. Deze kan ik zowel digitaal als via de post versturen. Je kunt hiervoor ook contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wat leuk dat je van België bent! Op dit moment reis ik nog niet naar België helaas, omdat ik afhankelijk ben van het openbaar vervoer. Echter vanaf de zomer 2019 zal ik in het bezit zijn van mijn rijbewijs en ben ik een stuk flexibeler. Hierdoor kan ik dan ook naar België of het uiterste Noorden/Zuiden van Nederland komen. Stuur een berichtje via het contactformulier of social media als je hier interesse hebt, dan houd ik je op de hoogte!

Natuurlijk kan dat! Hoe meer dieren, hoe meer vreugd. Er zijn twee opties voor als je een extra dier/persoon erbij wilt:
1. Je kiest een standaard fotoreportage. Dan zal ik zowel foto’s maken van je dier en foto’s van het dier met jou en de andere dier persoon zowel apart als eventueel samen. Je krijgt dan nog steeds 15 foto’s in zijn totaal zoals hierboven beschreven staat.
2. Je boekt een aparte fotoreportage erbij voor de extra dier/persoon. Hiervoor krijg je dan 30 foto’s op wegformaat met logo en daarvan twee foto’s ook op hoge resolutie zonder logo.
Bij beide opties kan je natuurlijk extra foto’s later bijbestellen.

Niet alle dieren vinden het fijn om met z’n tweeën op de foto te gaan. Uiteraard zou dat het mooiste zijn, maar ontspanning en veiligheid gaat altijd voorop. We kijken dus altijd ter plekke naar de mogelijkheden. 

Ik begrijp helemaal dat dit spannend is! Echter geen zorgen ik help je er door heen. Van te voren zal ik je wat tips geven qua kleding en andere dingen die je verder mee kan neem. Tijdens de fotoreportage neem ik alle tijd die er nodig is. Het gaat er om dat jij en je dier zo ontspannen mogelijk zijn. Ik zal je verschillende poses aangeven als advies, maar ik laat voornamelijk jullie genieten van elkaar om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Nee hoor! Er zijn overal mooie plekken in Nederland/België. Soms zelfs zonder dat je het door hebt. De locatie kan aan jouw huis zijn bijvoorbeeld, maar ook in het bos, strand, heide of de duinen. Eén van de laatste vier hebben mijn voorkeur, aangezien hier zo min mogelijk storende factoren een rol spelen. Natuurlijk zal ik je helpen met het kiezen van een locatie!

Ik werk bij een standaard reportage zonder tijdsdruk. Gemiddeld duurt een fotoreportage echter een uur tot twee uur.

Hond: Je kunt je hond het beste voorbereiden door af en toe te oefenen met de basiscommando’s zodat je zeker weet dat dit goed zit. Mochten we naar een voor jou vreemde omgeving gaan, is het misschien handig om van tevoren al eens een keer naar vreemd terrein te gaan om te kijken naar je gedrag van je hond en of dit veranderd. Hier kunnen we dan van tevoren rekening mee houden. Mocht de hond niet los kunnen dan is het voor de foto’s het fijnst als je een zo’n dun mogelijke halsband en lijn meeneemt. Het belangrijkste is echter dat de hond schoon is bij de fotoreportage.

Paard: Je kunt je paard voorbereiden voor de fotoreportage door af en toe te oefenen om een paar seconden te proberen je paard stil te laten staan. Vooral als je twee meter verder weg staat met eventueel het touw nog in je hand. Tevens geldt ook hierbij dat je kunt oefenen met wandelen of rijden in een vreemde omgeving mochten we naar een vreemde locatie voor jullie gaan. Het is voor de foto’s het fijnst als je een touwhalster hebt of een mooi leren halster. Voor de actiefoto’s is het fijn als je een longeerlijn meeneemt. Het belangrijkste is echter dat je paard en het tuig schoon is bij de fotoreportage. 

In beide gevallen is het handig als je voor de fotoreportage iemand meeneemt naar de fotoreportage die je kunt helpen met het afleiden van het dier. Tevens is het altijd fijn als je wat eten (brok, snoepjes etc.) en/of afleiding (piepspeeltje, vuilsniszak, doos met eten erin etc.) meeneemt. 

Altijd een lastige vraag kan ik mij zo voorstellen, maar geen zorgen! Het belangrijkste is dat het contrast tussen jou en je dier niet te groot is. Trek vooral iets aan waar jullie je fijn in voelen. De kleuren die het mooist een harmonie vormen zijn aardse kleuren (bruin, offwhite, beige, camel, koper, okergeel, zachtroze of zachtblauw) of zwart/wit/grijs. Je kunt natuurlijk met een mooie jas op de foto, maar het is vaak nog leuker zonder jas. Zelfs in de winter, want dan kan je een heerlijke warme trui aan doen voor dat echte winterse gevoel. Je kunt altijd een berichtje sturen naar mij of verschillende setjes meenemen naar de fotoreportage, dan help ik je met je keuze!

Ik heb tevens verschillende prachtige, lange jurken tot mijn beschikking die gebruikt kunnen worden voor de fotoreportage. Ik heb heel veel verschillende maten, dus maak je geen zorgen. Dit allemaal als je net dat extra droomsfeertje wilt in je foto’s!

Het annuleren van een fotoreportage dient minimaal 5 dagen voor de afgesproken datum aangegeven te worden. Wanneer het niet op tijd aangegeven wordt, ben ik helaas genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Uiteraard bij een onverwachtse tegenslag, zoals een ziek dier, het overlijden van een dierbare, ziekte etc. kan een fotoreportage kosteloos worden verplaatst naar een andere datum. Dit gaat in overleg.

In geval van slecht weer (regen, mist, onweer etc.) zal de fotoreportage in overleg met jou afgezegd/verplaatst worden. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoreportage besloten. Het verzetten is kosteloos.

Na de fotoreportage krijg je binnen drie dagen een voorproefje. Dit kan gestuurd worden via social media, WhatsApp of de mail. Vervolgens ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke nabestelpagina met alle genomen foto’s. Hieruit kan je jouw foto’s uitkiezen die je graag bewerkt wilt ontvangen. Bij een standaard fotoreportage zitten 15 foto’s en na het voorproefje mag je er dus nog 14 uitkiezen uit alle genomen foto’s. Op de nabestelpagina kun je natuurlijk eventueel extra foto’s, bovenop het standaard inbegrepen aantal foto’s, bijbestellen. Nadat je je selectie hebt doorgegeven, zal ik de gekozen foto’s bewerken. Dit kan maximaal vier weken duren, maar mijn streven is natuurlijk om het zo snel mogelijk af te ronden voor jullie. Je krijgt de hoeveelheid foto’s van het pakket binnen 4 weken digitaal naar  toegestuurd op webformaat met logo. Tenzij er sprake is van een onverwachte tegenslag bij mij, zoals het overlijden van een dierbare, ziekte, kapotte computer etc. Dit wordt dan duidelijk gecommuniceerd met je. Tevens kan de levertijd langer duren als u meer foto’s nabesteld dan de hoeveelheid van het pakket. Dit zal uiteraard gecommuniceerd worden. 

Bij het boeken van een fotoreportage ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden. Hierin staat dat ik de auteursrecht op de foto’s behoud en dat ik vrij ben om de foto’s met logo overal te publiceren en te gebruiken voor zowel zakelijke als commerciële doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld op mijn website, portfolio, Facebookpagina etc zijn. Wil je liever niet dat de foto’s van de fotoreportage  hiervoor gebruikt worden? Neem dan per mail of via het contactformulier contact met mij op.

Een foto op webformaat is geschikt voor persoonlijk gebruik en voor social media. De foto’s op webformaat hebben altijd een logo van mij erop. Een foto op hoge resolutie is een foto zonder logo en is door het ‘grotere’ bestandsformaat geschikt om oneindig te laten afdrukken, vergroten etc. Echter is het absoluut niet de bedoeling dat deze foto’s online komen. Hiervoor zijn de foto’s op lage resolutie met logo.

Nog andere vragen?

INSTAGRAM