Hi there!

Let’s start with the basic stuff: Ik ben Jikke Patist, 23 jaar en ik woon in het leuke Houten (Utrecht). Naast mijn passie als paardenfotografe en podcasthost heb ik ook een enorme liefde voor ondernemen, marketing en zelfontwikkeling. Ik geloof er vol in dat als je echt iets wilt en je vol passie zit erover, het je ook echt gaat lukken. Dus jij (ja, jij daar achter je laptop of mobiel!), kan je dromen waarmaken. 

En daar kan en wil ik jou bij helpen! Er is niets mooier dan jou en je paardenfotografiebedrijf naar je eigen next level te brengen. Dus ben jij er klaar voor? Ik sta in ieder geval met smart op je te wachten om al mijn kennis met je te delen! 

Beyond the horizon

Een van dingen waardoor ik in de ochtend echt springend van enthousiasme mijn bed uit ren is mijn liefde voor organiseren en reizen. Heerlijk die voorpret om nieuwe culturen en plekken te verkennen om het vervolgens op reis voor je ogen in werkelijkheid te zien veranderen! Heb je niet ook dat je op vakantie bent en op een plek komt waar je wou dat je een paard bij je had om die daar neer te zetten en te fotograferen? Ik wel! Hoe vet is het om dat ook echt te kunnen en in een totaal ander land je grootste passie uit te kunnen oefenen: paardenfotografie. Ik kan je zeggen dat ik er geen genoeg van krijg!

Daarom stop ik bijna al mijn vrije tijd bijna in het organiseren van het leukste ter wereld – fotoreizen. Met de combinatie van reizen en het helpen van mede-paardenfotografen om letterlijk en figuurlijk hun grenzen te verleggen maak je mij pas echt helemaal blij.

Get to know me better

Ik ben een kat-uit-de-boom-kijker, maar tegelijk vind je mij vaak (vals) zingend en enthousiast over alles. Ik geniet enorm van chocolade, maar van chocolade-ijs en chocolademelk dan weer echt niet. Ik heb een voorliefde voor planten en ik ben dan ook trotse eigenaar van een bananenplant, maar ik heb ook een talent voor het onbewust uitroeien van planten. De foto hiernaast is dus een droom, maar blijft jammer genoeg ook een droom. Update: de bananenplant leeft nog, yay! Ik heb een enorme doorzettingsvermogen die door kan gaan tot het gaatje, behalve als het gaat om de sportschool. Ik ben een enorme fan van lange spraakmemo’s op Whatsapp, maar heb het geheugen van een goudvis en vergeet bij het antwoorden (als ik al niet het antwoorden überhaupt vergeet) dus altijd de helft van wat iemand heeft gezegd.

Je kan mij daarnaast absoluut s’ nachts wakker maken voor vers fruit, pasta (geen lasagne) en gerookte zalm. Mijn favoriete getal is 22, maar helaas ben ik die leeftijd al gepasseerd. Ik ben een echte Afrikagek en kan hier uren over praten. Als ik niet nieuwe business avonturen aan het bedenken en plannen ben, kan je mij vinden onderuitgezakt op de bank met Netflix aan, luisterend naar een inspirerende marketing podcast, fietsend in het bos, lezend van een Young Adult boek, met vierkante ogen starend naar details of in een winkel alles aan het aanraken op zoek naar zachte dingen. Ook knuffel ik graag bij een van de lieve dieren in mijn leven en ben ik een toekomstig kattenvrouwtje. 

 

Chico &Coco

Thijs - Mijn BijrijdFries

Apparatuur

Canon 5D Mark IV | Canon 70-200mm f/2.8 L EF IS USM II | Canon 50mm f/1.8 STM

INSTAGRAM