Creating Magic Podcast

De podcast voor paardenfotografen 

die hun dromen willen laten uitkomen 

Elke aflevering gaan we samen met een speciale gast de magie ontdekken van een specifieke thema. Dit thema gaat van het bewerken tot aan personal branding, maar altijd binnen de overkoepelende thema’s van paardenfotografie en ondernemen.

Dus pak een lekker kopje thee en let’s listen!

Episodes

Aflevering 1: SOS – Ik wil een business als paardenfotograaf!

In deze allereerste aflevering vertel ik je mijn verhaal van begin tot eind met betrekking tot het starten met paardenfotografie. Hierdoor zit deze podcast vol met tips, tricks, herkenbaarheid, maar vooral fun! Niet alleen interessant dus voor paardenfotografen in spé, maar ook inspirerend voor ervaren paardenfotografen. Let’s go!

Aflevering 2: SOS met Marit Hilarius - Hoe van je paardenfotografiebedrijf een personal brand maken? 

We duiken in de tweede aflevering direct diep in het onderwerp personal branding. We? Ja, dit doe ik deze keer niet alleen, maar met de getalenteerde mede-(paarden)fotograaf Marit Hilarius. Er zijn ontzettend veel paardenfotografen, dus soms lijkt het nog onmogelijk om onderscheidend te zijn met je paardenfotografiebedrijf. Je bent echter al vanaf het begin af aan onderscheidend door jezelf! We bespreken wat personal branding is, hoe je het gebruikt, waarom je vandaag nog zou moeten starten en wat het je oplevert. Let’s show yourself!

Aflevering 3: SOS met Emma van Veldhuisen - Hoe vind en kies je dé locatie voor magische foto's?

Mijn gast van deze derde aflevering is Emma van Veldhuisen. Ze is redelijk kort geleden begonnen met haar paardenfotografiebedrijf, maar behoort nu al tot de top van de Nederlandse paardenfotografen! Hoog tijd dus om haar het hemd van het lijf te vragen wat haar geheim is. Tipje van de sluier? Locaties! We bespreken daarom samen er van alles over – van het taboe over het geheim houden van speciale locaties tot waar je op moet letten bij het kiezen van een locatie en delen daarbij ook nog eens onze tips en tricks. Let’s create!

Aflevering 4: SOS met Ryanne Tigchelaar - Hoe creëer je een killer business en money mindset?

Soms zijn er van die podcastafleveringen waarbij je zo enthousiast wordt dat je eigenlijk vindt dat iedereen die podcast moet luisteren. Nou ladies and gentlemen, dit is er zo’n één! In deze vierde aflevering alweer duik ik samen met mijn gast Ryanne Tigchelaar, succesvol en fulltime paardenfotograaf, in de wereld van ondernemen en de bijbehorende mindset. Een onderwerp naar mijn hart! Geld is misschien wel het grootste struikelblok van paardenfotografen. Samen geven we tips en tricks onder een goede portie fun over hoe jij hier geen last meer van gaat hebben en zo kan groeien met een echte ondernemersmindset. Let’s earn some money!

INSTAGRAM